Rungsted Havn august 2019

Musik i teltet

I fest teltet spilles der musik alle 3 dage under havnefesten og der vil også være musikalsk underholdning på Promenaden

HILLY BONES

Hillbilly Bones er et nyt Dansk Country band. Bag bandet er nogle erfarne medlemmer, som har været med i musik branchen i mange år, og har prøvet kræfter med både ind og udlandet.

Med medlemmer fra bands som ”Den Danske Mafia, Stand n’ Deliver, Bad Monday, Merzy og mange flere, har de sammen dannet rammen om et nyt moderne Dansk Country orkester.

Bandet har brugt en del tid i USA hvor de har samlet en masse erfaring og inspiration omkring emnet  og konceptet Country Musik.

Hillbilly Bones spiller nye og gamle arrangementer af countrymusikkens største stjerner på en måde som selv de unge kan være med på.

HVORNÅR: Fredag den 23. august kl. 20.30

 

HillyBones
sussieogleo2_687 (1)

SUSSIE & LEO for fuld udblæsning

Kedeligt plejer det ikke at være, når Sussie & Leo suppleret med trommeslager træder op på scenen.

Deres unikke sceneoptræden var et populært indslag forrige år - og nu kommer de tilbage til Rungsted Havn for at give koncert. Koncerten spilles i teltet på pladsen.

HVORNÅR: Lørdag 24. august kl. 20.30.

Scotty Mc Irish

Scotty McIrish Duo, som består af Kristian Martinsen, mandolin og vokal, og Thomas Mitchinson, guitar og vokal, tager dig med på en musikalsk rejse til Irland i Teltet.

HVORNÅR: Lørdag eftermiddag 12-17

 

Scotty-McIrish-Duo
MUPO-koret_LR

MUPO-KORET SMÆKFYLDT MED LIVSGLÆDE

Livsglæde og positivitet er 2 ting, der forbindes med MUPO-koret, som fredag 23. august synger med 34 stemmer. Det foregår for enden af KDY's bygning ved Benzinøen.

Koret blev dannet i 2014 i et samarbejde mellem Hørsholm Kommune og Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm.

HVORNÅR: Fredag kl. 18.30 

JØRGEN JACOBSEN

Jørgen Jacobsen spiller hos The Captain på Promenaden. Jørgen har en lang musik karriere bag sig og har blandt andet sunget og spillet med Debbie Cameron, skrevet musik sammen med Tommy Seebach og Ole Neumann samt spillet i forskellige bands gennem 25 år i flere forskellige lande. 

Kom hør når Jørgen sørger for rigtig god underholdning med musik fra John Mogensen, Beatles, Elvis og pophits fra 70ér, 80´og 90érne.

HVORNÅR: Fredag og Lørdag aften


IMG_6255 kopi
_T8A7242

DJ hos Club Riva

Club Riva fester på terassen med DJ Joakim Hediger, Philip Lundsgaard og DJ Ninety5. Skøn musik og glade mennesker.

HVORNÅR: Fredag og Lørdag kl. 2200