stadeplads/popup shop/udstiller

stadeplads/popup shop/udstiller

Rungsted Havnefestival afholdes traditionen tro igen til sommer fra fredag til søndag i weekenden uge 34. Vi forventer med den aktuelle åbninger af samfundet i kølvandet af corona at få tilladelse til at afholde festivalen.

Vil du være med med? Som udstiller / popup shop eller med stadeplads

Havnefestivalen har igennem alle år været velbesøgt og der vil igen i år igennem hele weekenden igennem foregå en masse forskellige aktiviteter og events på havnen som tiltrækker borgerne og danner en hyggelig ramme for begivenheden. Gæsterne til havnefestivalen er borgere i alle aldre, og med Ankers Tivoli har vi altid besøg af mange børnefamilier.

Hvem er arrangør

Rungsted Havnefestival arrangeres af Rungsted Havns Venner (RHV) som er en paraplyorganisation, som har til formål at koordinere, afvikle og udvikle aktiviteter på Rungsted Havn. Overskuddet fra havnefestivalen går til foreningslivet på Rungsted Havn.

Vi glæder os til at høre fra dig.

På vegne af Rungsted Havns Venner
Eva Landmark Knudsen

 • Stadepladser

  Vi sælger i alt 25 stadepladser af 3x3 meter, som kan opstilles for enden af butiks-promenaden, som er en god placering og danner et naturligt flow for de besøgende. Placering og fordeling af stadepladserne organiseret af arrangøren.

 • Pris pr. stadeplads

  Prisen gælder for lørdag 28/8 og søndag 29/8 fra kl. 9-17: kr. 750,- kr. for hobby virksomheder og kr. 2500,- for professionelle erhverv

 • Krav til stadeplads

  Alle udstillere bedes medbringe alle ønskede elementer til standen. Det vil være muligt at få strøm adgang.
  Vi opfordrer alle udstillere til at medbringe en pavillon (max 3x3 meter) , som på fin vis både afgrænser staden, skaber synlighed og skærmer for solen.

 • Reservation af stadeplads

  For spørgsmål eller reservation af en stadeplads kontakt Eva Landmark Knudsen, Medlem af bestyrelsen af Rungsted Havns Venner, på mobil 26481614 eller email eva@landmark.dk

 • Betaling af stadeplads

  Betaling af stadepladsen på konto: 3409 12852770. Betalingsfrist: 1. august 2021. Reservationen af stadepladsen kan ikke annulleres, medmindre havnefestivalen bliver aflyst, hvor beløbet så vil blive refunderet.

 • Opstilling/nedtagning af stadeplads

  Udstillerne møder på havnen kl. 08 lørdag og får ved henvendelse til Eva Landmark Knudsen tildelt en stadeplads. Stadepladsen nedtages efter kl. 17 og opstilles igen søndag morgen kl. 08. Af forsikring og sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at opbevare eller efterlade hele/dele af udstillingen natten mellem lørdag og søndag.

 • Levering af materiale til markedsføring

  Billeder:

  Send 1-3 billeder i god kvalitet. Billederne skal leveres i 72px,  i sRGB farveprofil og minimum 1500px i bredden

  Tekst:

  Send en kort beskrivende tekst om hvad din virksomhed laver og hvorfor og hvad man kan opleve/se når man besøger din stand på havnefestivallen. Længde på tekst, max 100 ord.