Besøg gæsteudstillere på promenaden

Langs hele promenaden finder du spændende udstillere med alt fra vin til håndlavede smykker

listen opdateret løbende op til havnefesten

20210517_083708

Mantra by Marlene Schnoor

Smykker til meditation, yoga, mindfulness & selvudvikling

Unikke og smukke malakæder og armbånd - med et tilknyttet mantra - du kan bruge som værktøjer i din meditations- og yogapraksis eller til kærlig selvindsigt, fordybelse, og personlig udvikling.

Marlene Schnoor er uddannet cand.mag i engelsk og kunsthistorie fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig med sprogteori, sprogfilosofi, kunsthistorie og visuelle felter på højt plan. Hun bor og har værksted i Hornbæk

Hjemmeside: mantrabymarleneschnoor.com

fewnumbers_hoodieandheadwear

Few numbers

Few numbers designer tøj og accessories i nummeret Limited Edition. Alle items har en original håndskrevet few numbers label.

Kom forbi og besøg os på Rungsted Havnefest og få fingrene i din nye favorit hoodie, t-shirt eller hue til gode havnefest priser.

Hjemmeside: www.fewnumbers.dk

IMG_9778

Stugan Vine

Stugan Vine er etableret af et par passionerede vinentusiaster, der gennem vores rejser og internationale netværk udvælger og importerer vin og Champagne af høj kvalitet.

Vores faste sortiment og personlige favoritter består bl.a. af Grand Cru Champagne fra producenten Baron Dauvergne og hvidvine fra Rémy Kieffer fra Alsace.

Kom og mød os på Rungsted Havnefest og nyd et køligt glas af de gyldne dråber.

Vi sælger både glasvis, flaskevis og kassevis

Hjemmeside:

8

Jucos by A - Custommade bags

Skræddersyede tasker i skind, designet og syet lokalt på Frederiksberg.

Jucos by A startede i 2016 med at designe tasker. Ideen og tanken bag Jucos by A’s design udspringer af et konkret behov og et ønske om at have en funktionel taske hvor der er plads til en bærbar computer. Men også en taske som kan bruges til andet i hverdagen, en lækker, enkel og funktionel taske, som passer til din hverdag.

Anne Hjorth er ejeren og designeren bag Jucos by A og skræddersyr selv alle tasker. Hun designer tasker til kvinder der ønsker sig noget unikt og personligt.

Hjemmeside: www.ucosbya.dk

Banner

LH Keramik

Mit navn er Lene Holmlund. Jeg er keramiker med eget værksted i Frederiksværk med udsigt udover Roskilde Fjord, hvilket giver mig masser af inspiration.

Jeg arbejder i stentøjsler ved min drejeskive, hvor jeg bl.a. drejer kopper, skåle, tallerkner, vaser, urtepotter mm. Der er ”garanti” for unika, idet alt er håndlavet fra bunden.

Når jeg sidder ved min drejeskive med en klump ler i hånden, glemmer jeg alt om tid og sted. Man kan ikke bekymre sig om andet end leret. Det er en fantastisk form for mindfulness. Denne oplevelse vil jeg gerne give videre til andre, - derfor underviser jeg også i forskellige typer keramikhold på mit hyggelige værksted.

Hjemmeside: http://www.LHkeramik.dk

Børstenbinder IMG_0448

Børstenbinderen

IMG_0459

ZOO Design

ZOO-design tilbyder lækker kvalitet til dine børn eller børnebørn, …. eller til dig :)Vi er kendt for høj kvalitet og funktionalitet, - og sjove designs primært med dyr, som er børnenes favoritter.
Vi har savle- og hagesmække der ikke bliver våde gennem stoffet (omtales som verdens bedste), lækket sengetøj i ale størrelser (også til voksne), bluser, kjoler, bukser m..m.
Kom og kig og mærk kavliteten og se funktionaliteten :).

Hjemmeside: www.zoo-design.dk

image0

One of a Kind

One of a kind by Christina Andrés Averhoff er et lokalt smykkefirma, der designer og fremstiller unikke smykker i hånden. Firmaet har kontor og showroom i Rungsted og blev etableret i 2015. Alle OOAK smykker er fremstillet af Sterling sølv og forgyldt med mindst 18 karat guld. Hos OOAK finder du helt sikkert et armbånd, du kan lide og du kan være sikker på, at alle andre ikke har det samme.

Hjemmeside: www.ooak.dk/

Hængebillede Møn

LaPostella

Kom og prøv hængeselen under kyndig instruktion. Kræver ingen forudsætninger og alle kan være med.
Hængeseler er beregnet til at hænge med hovedet ned og få et naturligt stræk i ryggen.
Er specielt god til mindre rygskader og spændinger i ryg og lænd. Derudover giver stillingen velvære og energi.

Det er naturligvis gratis at prøve og selen kan købes til specialpris.

Hjemmeside: www.yogabelts.dk/

Pellacon-dashboard

Pellacon

Vi er en lokal dansk virksomhed fra Helsinge som laver moderne strømstyring og monitorering til både, og vores produkter er både designet og fremstillet i det Nordsjællandske.

Vores InTouch system kan nemt installeres i en eksisterende båd eller yacht, og kan nemt udbygges med flere moduler, så man kan overvåge flere batterier og tanke. Vi har også en app der giver trygheden af at kunne se hjemmefra om man har strøm nok på batteriet til næste tur. Du kan endda tænde lyset i båden fra din telefon imens du går hen ad kajen.

På vores stand kan du lege med systemet, eller komme om bord i en Luffe 45 og se systemet installeret i en helt ny båd.

Hjemmeside: www.pellacon.com
cid:3C10EBA3-5EED-4FF3-9501-5EF637FC2F66

IDcreAtions

Historien om IDcreAtions er historien om mig, Ida, der i efteråret 2014 byttede den professionelle harpikshåndbold ud med min mormors gamle SINGER-symaskine.

Hos IDcreAtions går høj kvalitet og lækkert design hånd i hånd. Praktiske pyntepuder, der kan agere god støtte til ryggen i lænestolen og gøre morfar'en på sofaen til en behagelig affære.

Du kan kende designs fra IDcreAtions på det geometriske formsprog og de rene linjer. Mine designs er inspireret af patchwork, med op til 18 sammensyede stofdele, der til sammen skaber et super udtryk i puderne og en skøn dybde i mønstrene.

Hjemmeside: https://idcreations.dk/

 

WEB-23

Sailbags by landmark

Velkommen til Sailbags by Landmark. Med passion for genbrug og design producerer jeg unikke og bæredygtige sailbags af solide og fine aflagte sejl fra surf, joller og sejlbåde.
Jeg giver sejlene et nyt liv ved at genbruge dem og sy dem om til en praktisk og unik sailbag monteret med en solid bommuldshank, som kan anvendes til alt lige fra strandtaske, weekendtaske, indkøb og transport af surf- og sejlerudstyr.

Sortiment inkuderer også mindre tasker syet af de lettere og tynde kitesejl, sail-blankets som er tæpper med sejl på den ene side og en blød og varm fleece på den anden siden.

Jeg glæder mig til endnu en gang at deltage ved Rungsted Havnefest og til at møde gamle og nye kunder.

_T8A7154

Udstiller

Tekst

_T8A7154

Udstiller

tekst